AcasăNewsMichael Schumacher, din nou in stare critica. Are mari probleme cu ficatul!

Michael Schumacher, din nou in stare critica. Are mari probleme cu ficatul!

(foto: bettor.com)

La circa doua saptamani de la accidentul de ski suferit in Franta, Michael Schumacher, multiplul campion mondial de Formula 1, nu a trecut, inca, peste momentele dificile.

(foto: bettor.com)

Internat la un spital din Grenoble, pe motiv ca un eventual transfer in Germania i-ar periclita conditia, Schumacher se afla de doua saptamani intr-o stare de coma indusa pentru a se recupera mai rapid.

Conform jurnalistilor de la Bild, coma indusa a ajutat creierul sa se concentreze strict pe refacerea leziunilor, dar anestezicul folosit i-a afectat grva ficatul.

Astfel, Schumacher ramane in stare critica, din cauza problemelor la ficat, iar medicii au decis sa incerce, saptamana viitoare, sa-l trezeasca pe fostul pilot de Formula 1 din coma.

Actiunea este una deosebita de riscanta, pentru ca medicii sunt rezervati in privinta modului in care corpul lui Schumacher va reactiona. Totusi, ei nu vor sa riste ca anumite organe vitale sa se blocheze.

La finalul anului trecut, Michael Schumacher, aflat in vacanta intr-o celebra statiune din Alpii francezi, a suferit un teribil accident de ski. Neamtul si-a incercat norocul in afara pistei delimitate pentru turisti, a cazut, s-a izbit puternic cu capul de o stanca si a fost transportat de urgenta la spital, unde a fost operat de doua ori pe creier.

author avatar
Cristi Ionita
1.009 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger