AcasăNewsMica sceneta cu Ponta si Basescu la CSAT

Mica sceneta cu Ponta si Basescu la CSAT

Ca sa nu bata la ochi, Victor Ponta si Traian Basescu s-au contrat in CSAT

Premierul Victor Ponta si presedintele Traian Basescu s-au contrat de ochii lumii, ieri, in debutul sedintei CSAT. Informatia, trecuta sub tacere de Presedintie, a fost livrata presei de surse guvernamentale, semn ca Ponta este mai interesat decat Basescu sa ”promoveze” conflictul Cotroceni-Victoria.

Ca sa nu bata la ochi, Victor Ponta si Traian Basescu s-au contrat in CSAT

Nervi intinsi la maximum, scandal, usi trantite, reprosuri privind distrugerea credibilitatii Romaniei. Aceasta era atmosfera din CSAT, potrivit surselor binevoitoare. In realitate, scandalul nu a fost scandal, usile nu s-au trantit, iar de reprosuri nu a fost loc, din moment ce Administratia Prezidentiala a precizat ca ”strategia privind refacerea credibilitatii Romaniei” nu s-a discutat in CSAT. Cu alte cuvinte ”plictiseala”, ca sa-l citam pe ministrul Transporturilor, Ovidiu Silaghi, care a postat acest mesaj pe Facebook, chiar in timpul reuniunii.

Razboiul avioanelor de hartie

Cum insa aparentele trebuie salvate, Ponta si Basescu nu s-au certat, ci  doar s-au harjonit un pic pe tema avioanelor, respectand insa indicatiile privind coabitarea pe care le-au primit in urma intalnirii secrete care a avut loc, acum trei saptamani, la Cornu.  Mai mult, comunicatul transmis la finalul CSAT, in care se precizeaza ca toate deciziile au fost luate intr-un acord deplin, intareste ideea ca disputa Ponta-Basescu a fost doar o cacealma. In plus, potrivit unor surse social-democrate, in timp ce premierul se balacarea chipurile cu presedintele, lideri PSD si PDL negociau de zor viitoarea alianta care ar urma sa se incheie dupa alegerile parlamentare din decembrie.

author avatar
Adelina Ionicel
982 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger