AcasăNewsMica de la Abacadabra, RESEMNATA in fata bolii! Mesaj EMOTIONANT de pe...

Mica de la Abacadabra, RESEMNATA in fata bolii! Mesaj EMOTIONANT de pe patul de spital!

Vestea ca Mica de la Abacadabra sufera de o boala crunta a lovit ca un trasnet asupra celor care inca isi mai amintesc cu drag de fata cu ochii albastri, senini… Mihaela, insa, pare resemnata in fata destinului.

Mihaela Niculescu, o fata discreta, a luptat in tacere cu boala crunta care a rapus-o, putina lume, chiar din anturajul ei, stiind ca Mica a fost diagnosticata cu o afectiune grava la ficat. Se pare ca in urma celor mai recente investigatii medicii nu ii mai dau mari sanse de supravietuire, ciroza fiind intr-o stare prea avansata pentru a se mai putea realiza un transplant. Ca si cand asta nu ar fi fost de ajuns, se pare ca si plamanii i-au cedat.

In prezent, Mica de la Abacadra este intubata, in luna ianuarie tanara fiind dusa la Spitalul Universitar, dupa care a ajuns la Fundeni. Cu toate acestea, Mihaela Niculescu a avut taria sa le impartasaseasca prietenilor momentele dificile prin care trece, presarand mesajul si cu putin umor… daca mai are careva puterea sa zambeasca.

„M-am casatorit nu cu cineva care sa imi fie alaturi la bine si la rau, cand sunt sanatoasa sau bolnava, ci cu boala insasi! Iar cavalerul nostru de onoare este Spitalul Universitar. Mai bine zis, gazda noastra”, a scris Mica pe Facebook, in luna ianuarie.

author avatar
Alina Costache
2.638 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger