AcasăNewsMH370 a fost prabusit intentionat in ocean!

MH370 a fost prabusit intentionat in ocean!

Expert in accidente aviatice, Larry Vance sustine ca nu are niciun dubiu atunci cand afirma ca zborul MH370 al companiei Malaysia Airlines, care a disparut de pe radare la 8 martie 2014, cu 239 de persoane la bord, a fost prabusit intentionat in Oceanul Indian! „Cineva a pilotat avionul pana la incheierea zborului, cineva a indreptat avionul inspre apa”, a declarat Vance, expert care in 1998 a anchetat un accident similar, in care a fost implicat un avion al companiei Swiss Air.

Pentru Larry Vance, descoperirea unui flaperon pe Insula Reunion reprezinta dovada cea mai clara ca Boeingul 777 al companiei Malaysia Airlines a fost indreptat in mod intentionat catre ocean: „Un flaperon nu se poate activa singur, cineva trebuie sa-l fi scos. Cineva (din cabina) trebuie sa fi selectat comanda de activare a flaperonului. Ori unul dintre piloti, ori un pirat al aerului a controlat avionul pana in momentul prabusirii in Oceanul Indian”.

Nici Peter Foley, seful operatiunilor de cautare realizate de Oficiul pentru Securitatea Transporturilor din Australia, nu exclude posibilitatea ca cineva sa fi controlat avionul pana la sfarsit. Foley a recunoscut ca a vazut „cateva analize ale francezilor” care sugereaza ca flaperonul a fost activat, ceea ce nu face decat sa sustina teoria potrivit careia prabusirea avionului a fost premeditata.

author avatar
National
393 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger