AcasăNewsMezinul clanului Camataru agata pustoaice cu leii lui Nutu

Mezinul clanului Camataru agata pustoaice cu leii lui Nutu

Baiatul cel mic al lui Nutu Camataru a gasit o metoda inedita de a impresiona fetele de varsta lui, pe Facebook: a postat mai multe fotografii cu leii africani pe care ii creste la ferma de la marginea Capitalei.

Dani l-a insotit pe tatal sau luni, cand acesta s-a predat Politiei

Dani, mezinul familiei Balint, si-a condus in urma cu doua zile tatal in arestul Politiei Capitalei. Cu ambii parinti dupa gratii – Ion Balint s-a predat luni, iar mama lui, Lidia, este inchisa de la inceputul anului la Targsor, fiind condamnata pentru trafic de influenta – si fratele mai mare dat in urmarire generala, Dani s-a refugiat in spatiul virtual, devenind tot mai activ pe Facebook.

Fiul lui Nutu Camataru a facut publice fotografii cu lei pe care ii creste la ferma de la marginea Capitalei

Reporterii „National” au descoperit ca pustiul a facut publice, recent, mai multe fotografii realizate la ferma pe care Nutu Camataru o detine la marginea Bucurestiului.

Pe langa pozele cu cagule si bate facute alaturi de tovarasii sai de joaca, Dani a postat si fotografii din interiorul fermei, unde, sustine el, tatal lui inca mai creste lei africani.

Nu rateaza nicio ocazie de a se fotografia cu fetele sexy

Adolescentul a facut publice mai multe imagini din interiorul „gradinii ZOO”, in care apar doi pui de leu, un pui de urs si un leu imens, care sta tolanit la umbra. „Asta e al meu”, se lauda pustiul, in timp ce mai multe fete din anturaj se arata fascinate: „Pozele sunt facute la herghelie, nu?! Ce frumosi sunt!”.

In una dintre custi este crescut un pui de urs

Despre leii pe care Nutu ii crestea la ferma sa au aparut tot felul de legende, iar cea mai sinistra e aceea potrivit careia liderul clanului Camataru si-ar fi hranit salbaticiunile cu oameni.

author avatar
Narcis Voica
3.951 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger