AcasăNewsMetrorex anunta lucrari de modernizare pe Magistrala 2 - statia Pipera

Metrorex anunta lucrari de modernizare pe Magistrala 2 – statia Pipera

Fum la metrou, la stația Unirii! Circulație îngreunată pe Magistralele 1 și 3 - VIDEO

In aceeasi zi in care RATB-ul a anuntat ca, timp de doua zile, linia tramvaiului 41 se suspenda pentru lucrari (DETALII AICI), locuitorii Capitalei – care folosesc de aceasta data metroul, dar tot pe o ruta intens uzitata – afla ca societatea care asigura transportul in comun de subteran are in plan sa faca lucrari de modernizare ce vizeaza Magistrala 2- statia Pipera.

Este vorba despre lucrari de modernizare ce includ inlocuirea de macaze, ce se vor face in perioada 31 august -3 septembrie, adica de vinerea viitoare pana in prima zi de luni a lunii ce vine. „Personalul specializat Metrorex va lucra non stop pentru a reduce la minimum disconfortul calatorilor”, dau asigurari oficialii societatii, intr-un comunicat din care calatorii afla si ce anume schimbari vor aparea in circulatia trenurilor, in perioada in care se vor face aceste lucrari.

Astfel, se anunta ca:

„- Vineri, 31 august, calatorii care vor circula pe Magistrala 2 (Berceni- Pipera si retur), vor cobori in statia Aurel Vlaicu si, de pe acelasi peron, vor lua un alt tren de la aceeasi linie sau de la linia vecina, pentru continuarea calatoriei. Mentionam ca, la orele cu varf de trafic, intervalul de circulatie intre trenuri pe tronsoanele Berceni – Aurel Vlaicu – Berceni va fi de 5-6 minute respectiv 8-9 minute in restul zilei. Pe tronsoanele Aurel Vlaicu – Pipera – Aurel Vlaicu, intervalul de succedare a trenurilor este de 10 minute la orele cu varf de trafic si de 16 minute in restul zilei.

– In perioada 1 – 2 septembrie (sambata si duminica), calatorii care vor circula pe Magistrala 2 (Berceni- Pipera si retur) vor cobori in statia Aviatorilor si vor lua un alt tren de la aceeasi linie, pentru continuarea calatoriei. Pe tronsoanele Berceni – Aviatorilor – Berceni intervalul de succedare a trenurilor va fi de 8 minute. Pe tronsonul Aviatorilor – Pipera – Aviatorilor, intervalul de succedare a trenurilor va fi de 16 minute”.

178 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger