AcasăNewsMetrorex a tăiat în carne vie. N-au avut milă faţă de angajaţii...

Metrorex a tăiat în carne vie. N-au avut milă faţă de angajaţii care au încercat să împiedice desființarea unor chioșcuri ilegale

bucuresti metrou

Metrorex a luat decizii dure faţă de angajaţii care au încercat să împiedice desființarea unor chioșcuri ilegale.

Astfel opt oameni au fost daţi afară! Aceştia, în luna mai au refuzat să părăsească staţia de metrou Grozăveşti, pentru a împiedica dezafectarea unor chioșcuri amplasate ilegal.

Iată motivele concedierii!

Metrorex informează că s-a finalizat cercetarea disciplinară prealabilă a celor 8 angajaţi care, în data de 19/20.05.2021, în intervalul orar 23:10-01:00, au refuzat să părăsească staţia de metrou Grozăveşti după terminarea programului de circulaţie a trenurilor cu călători, deşi trebuiau să evacueze incinta staţiei şi au împiedicat accesul în interiorul acesteia a reprezentanţilor ADP sector 6 sosiţi pentru dezafectarea unor spaţii comerciale construite fără aprobări legale.

Compania a constatat că au fost săvârşite abateri deosebit de grave de la ordinea şi disciplina muncii şi a decis desfacerea disciplinară a contractelor individuale de muncă ale celor implicaţi şi cercetaţi disciplinar.

author avatar
Andrei Ștefan
538 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger