AcasăNewsMetoda „Accidentul” încă face victime: o pensionară de 78 de ani, păcălită/Polițiștii...

Metoda „Accidentul” încă face victime: o pensionară de 78 de ani, păcălită/Polițiștii din Capitală au prins în flagrant un bărbat

politist

Din păcate, metoda de înșelăciune denumită „accidentul” nu a dispărut. Dimpotrivă, ea pare să facă în continuare victime, după ce oamenii speriați – pe care-i apelează diverse persoane puse pe făcut bani fără să meargă la muncă – tind să-i creadă fără să verifice situația. Și așa victimele acestei metode cad în capcana răufăcătorilor și rămân fără diverse sume de bani, ajungând să sesizeze poliția, pentru a cere ajutor.

Un bărbat acuzat că ar fi înșelat o femeie de 78 de ani a intrat în vizorul oamenilor legii din Capitală.

Individul ar fi primit 5.600 de lei de la bătrână

„În cursul serii de 28/29 decembrie 2022, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 10 și ai Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române au prins în flagrant delict un bărbat, imediat după săvârșirea unei infracțiuni de înșelăciune prin metoda „accidentul”.

În fapt, acesta ar fi primit 5.600 de lei de la o femeie, în vârstă de 78 de ani, sub pretextul că fiica sa a fost implicată într-un accident rutier și se află în spital, iar banii sunt necesari pentru o intervenție medicală”, a transmis joi, 29 decembrie, Poliția Capitalei, într-un comunicat.

Imobilizat și dus la audieri

Ce a urmat? Bărbatul a plecat de la fața locului cu o mașină, însă a fost interceptat în trafic, pe o stradă din sectorul 3, ulterior fiind dus la audieri, la secția de poliție.

„Autoturismul cu care bărbatul a plecat de la fața locului a fost depistat și interceptat în trafic, pe o stradă din Sectorul 3, fiind ulterior imobilizat și condus la sediul secției pentru audieri”, a mai precizat sursa citată.

În cazul de față se fac în continuare cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de înșelăciune. Ancheta se derulează sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3.

113 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger