AcasăNewsMetoda "Accidentul" a "lovit" şi în Vrancea: bătrână, înșelată de doi falşi...

Metoda „Accidentul” a „lovit” şi în Vrancea: bătrână, înșelată de doi falşi medici

arestat

O bătrână de 78 de ani din judeţul Vrancea a căzut şi ea victimă metodei „Accidentul”, folosită de doi bărbaţi, care s-au dat drept medici. Aceștia i-au spus că fiul ei a fost implicat într-un accident.

Poliţiştii din Focșani, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Focșani, i-au prins în flagrant pe infractori.

I-au pretins 3.000 lei și 1.500 euro

Pe 15 decembrie, o persoană a contactat telefonic victima, o femeie de 78 de ani din Câmpineanca și, prin inducerea în eroare cu privire la implicarea fiului acesteia într-un accident rutier, i-ar fi cerut o sumă de bani pentru a-i oferi unui „medic”, în paralel ținând legătura și cu cei doi bărbați de 34 ani.

După o zi, falşii medici s-ar fi prezentat la domiciliul victimei, de unde au ridicat 1.500 de euro și 3.000 de lei, moment în care polițiștii de investigații criminale au intervenit și i-au surprins în flagrant delict.

Infractorii au fost reţinuţi pentru 24 de ore, urmând ca sâmbătă să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Focșani, cu propuneri legale.

author avatar
Andrei Ștefan
202 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger