AcasăNewsMeteorologii informeaza: Vremea se strica - ploi in mai multe regiuni, dar...

Meteorologii informeaza: Vremea se strica – ploi in mai multe regiuni, dar si ninsori la munte!

Ne-am bucurat de cateva zile superbe de toamna, cu soare si temperaturi ridicate, insa incepand de miercuri vremea nu va mai fi la fel de frumoasa. Meteorologii informeaza ca vin ploile, iar la munte, in zonele inalte, este posibil chiar sa cada fulgi de zapada.

Specialistii Administratiei Nationale de Meteorologie (ANM) au anuntat vestile deloc bune despre schimbarile vremii prin intermediul unei informari ce va fi valabila de miercuri dimineata incepand, pana joi la ora 10.

Conform ANM, pe timpul zilei, zonele care vor fi stropite din belsug de ploi sunt sud-vestul, centrul si nordul tarii, in timp ce seara si noaptea precipitatiile vor acoperi estul si sud-estul Romaniei, precum si zona montana. Meteorologii informeaza ca ploile vor fi insemnate, de 15-20 l/mp, posibil, izolat, insa, sa ajunga si la  30-35 l/mp.

In zona montana inalta – in special in Carpatii Meridionali si Orientali – s-ar putea ca decorul sa se imbrace in alb, pentru ca este posibil sa cada lapovita si chiar ninsori. Precipitatiile vor fi insotite de vant puternic, in special pe creste fiind posibil ca rafalele sa fie de peste 80 km/h.

Sursa foto: opiniatimisoarei.ro

698 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger