AcasăNewsMeteorologii avertizeaza: urmeaza o perioada cu vreme deosebit de rece in est...

Meteorologii avertizeaza: urmeaza o perioada cu vreme deosebit de rece in est si sud-est

Dupa ce primele luni de toamna au fost de poveste, cu cer senin si temperaturi varatice, vremea va schimba foaia cat de curand.

(foto: jurnaluldebuzau.ro)

Mai exact de vineri dimineata, cand se anunta o scadere simtitoare a temperaturilor, dar si precipitatii specifice ienii – si nu doar in zona de munte. Asadar, e vine sa tineti cont de prognoza si sa va adaptati garderoba la noile conditii meteo.

Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie au transmis, joi, o informare pentru intervalul 16 noiembrie, ora 05 – 18 noiembrie, ora 12, perioada in care spun ca „vremea va deveni rece in toata tara, chiar deosebit de rece in estul si sud-estul teritoriului, unde si vantul va avea unele intensificari”. Meteorologii spun ca in majoritatea zonelor tarii in cursul noptilor si al diminetilor valorile indicate de termometre vor fi negative.

La nivel de precipitatii, aflam ca la munte va ninge, iar vantul va sufla cu putere, mai ales pe creste, spulberand zapada. Nici in restul regiunilor acestea nu vor lipsi cu desavarsire. In estul, sudul si centrul tarii vor fi „precipitatii slabe, dar sub forma de ninsoare sau lapovita, mai ales in cursul zilei de vineri, 16 noiembrie si al noptii de vineri spre sambata (16/17 noiembrie)”.

author avatar
Cristina Stefan
142 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger