AcasăNewsMeteorologii avertizeaza: COD PORTOCALIU - vant puternic

Meteorologii avertizeaza: COD PORTOCALIU – vant puternic

In intervalul imediat urmator sunt prognozate intensificari puternice ale vantului, astfel ca specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie au transmis o avertizare nowcasting COD PORTOCALIU.

Sunt vizate zonele joase a doua judete din vestul tarii – Arad si Timis – unde, incepand cu ora 15 si pana la ora 18, se anunta vant puternic, cu rafale ce pot ajunge si chiar depasi viteza de 90 km/h.

Totodata, reprezentantii ANM-ului transmit ca este posibil sa apara, in acelasi interval, si ploi ce pot avea caracter de aversa si pot fi insotite si de descarcari electrice, insa izolat- manifestari ale vremii despre care se stie ca sunt specifice mai degraba verii, decat unei toamne tarziu.

author avatar
Cristina Stefan
130 afisari
Zenville

Ultimele știri

Imagini incredibile cu rapperul american Sean Diddy când îşi bate iubita cu sălbăticie pe holurile unui hotel (VIDEO)

Cassie Ventura, fosta iubită a lui Sean Diddy, i-a intentat proces artistului și-l acuză, printre altele, de viol. O înregistrare video din 2016 îl...

Tragedie în Marea Neagră! O navă s-a scufundat în apropiere de Sfântu Gheorghe. Trei marinari, dispăruţi!

O navă sub pavilion Tanzania s-a scufundat, sâmbătă dimineaţă, în Marea Neagră, la 26 mile marine de Sfântu Gheorghe.Opt membri ai echipajului au fost...
proger