AcasăNewsMeteorologii au emis o nou atentionare nowcasting COD GALBEN

Meteorologii au emis o nou atentionare nowcasting COD GALBEN

Temperaturile au mai scazut fata de zilele precedente si chiar daca, vineri, in mai multe zone din tara avem soare si vreme frumoasa, pentru mijlocul lunii noiembrie, o anumita zona din tara se afla sub o avertizare nowcasting COD GALBEN.

Este vorba de Caras-Severin, in special sudul judetului, aflat sub incidenta unei avertizari de vant puternic, valabile pana in jurul orei 11.20. Specialistii Administratiei Nationale de Meteorologie au anuntat, in aceasta dimineata, ca in regiunea amintita rafalele vor da ceva batai de cap locuitorilor, fiind asteptat ca vantul sa sufle cu peste 70-80 km/h.

Avertizarea vine la doar o zi dupa ce meteorologii au dat publicitatii prognoza pentru urmatoarele trei luni, anuntand ca pe parcursul lunii viitoare, ultima din an, vom avea parte de temperaturi scazute in nordul, nord-estul si centrul tarii, si de vreme geroasa in Transilvania. Mai mult, ANM prognozeaza precipitatii semnificative in special in sud-estul si centrul Romaniei.

In prima luna a noului an, ianuarie, termometrele vor arata valori normale pentru aceasta perioada a anului, cu un interval de temperaturi mai ridicate decat media, datorita unui val de aer cald ce va cuprinde zona de est si sud a tarii. Si in februarie temperaturile vor fi cele obisnuite pentru ultima luna a iernii, cu precizarea ca precipitatiile pot fi mai insemnate in nord-vestul si nordul tarii.

Sursa foto: e-stireazilei.ro

389 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger