AcasăNewsMeteorologii au emis o informare: Urmeaza un interval cu ploi abundente!

Meteorologii au emis o informare: Urmeaza un interval cu ploi abundente!

Specialistii Administratiei Nationale de Meteorologie (ANM) au emis, sambata, o informare, anuntand ca urmeaza un val de precipitatii insemnate cantitativ, care vor afecta intreaga tara, pe parcursul zilei urmatoare.

Sambata a inceput cu soare si temperaturi specifice unei zile de vara. Insa vestile de la specialisti nu sunt tocmai bune pentru cei care sperau ca si duminica sa fie vreme frumoasa. Din pacate, nu e tocmai asa, pentru ca vin din nou ploile!

Conform informatiilor date publicitatii de ANM, duminica, in intervalul 04-23, vor cadea ploi abundente. Pe parcursul zilei, „aria ploilor se va extinde treptat in sudul si sud-estul tarii”, informeaza meteorologii, precizand ca in perioada pentru care a fost emisa informarea vor mai cadea averse, cantitatile de apa fiind posibil sa depaseasca local 20 l/mp si izolat 40-50 l/mp. De asemenea, cel mai probabil, ploile vor fi insotite de descarcari electrice, dar si intensificari de scurta durata ale vantului.

Asadar, e bine sa tineti cont de prognoza, daca planuiati sa iesiti la plimbare sau la gratar, in cursul zilei de duminica, pentru a nu fi luati prin surprindere de capriciile vremii!

615 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger