AcasăNewsMeteorologii au emis din nou atentionari COD GALBEN. Ce au anuntat pentru...

Meteorologii au emis din nou atentionari COD GALBEN. Ce au anuntat pentru urmatoarele ore!

Vremea continua sa fie rece, iar iarna nu pare sa se lase dusa cu una, cu doua din Romania. Dupa ce zilele trecute ninsorile au facut probleme, de aceasta data, pentru ziua de vineri, vantul va fi cel care le va da batai de cap locuitorilor din mai multe zone ale tarii.

Ninsorile s-au oprit, dar nu si vantul. Meteorologii au anuntat ca, pana la ora 14.40, in zona montana a judetului Sibiu, precum si pe Valea Oltului, intensificarile vantului vor fi puternice, rafalele depasind 55-60 de km/h, motiv pentru care au emis o atentionare nowcasting (valabila pentru maximum sase ore-n.r) COD GALBEN, pentru a instiinta populatia.

De asemenea, o alta atentionare de vant puternic, intrata in vigoare dimineata si care urmeaza sa expire abia la orele 14, vizeaza sudul judetului Caras-Severin, inclusiv zona montana, precum si aria sudica a judetului Timis. Si aici sunt anuntate intensificari ale vantului, ce pot atinge, potrivit reprezentantilor Administratiei Nationale de Meteorologie, chiar si 60….70 km/h.

676 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger