AcasăNewsMeteorologii atentioneaza: vantul va sufla cu putere in noua judete!

Meteorologii atentioneaza: vantul va sufla cu putere in noua judete!

La fel cum a inceput, pare sa se si incheie ziua de joi, in mai multe judete din tara, respectiv cu atentionari de vant puternic.

Fenomenul va persista in peisaj pana seara tarziu, din datele anuntate de catre meteorologi, prin intermediul unor atentionari nowcasting (cu efect imediat-n.r) COD GALBEN.

Una dintre acestea vizeaza judete din zona Moldovei, sapte la numar, si ramane valabila pana la orele 21. Mai precis, conform precizarilor oferite de catre specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie, in judetele Botosani, Iasi, Vaslui si Galati, dar si in Neamt, Bacau si Vrancea vantul va afea intensificari puternice, de peste 60 de kilometri/ora, fiind posibil ca aceasta limita sa fie depasita, pana in jurul a 70 de kilometri/ora, insa doar izolat.

Ceva mai mult, ca interval de timp, mai exact pana la orele 21.30, ramane valabila atentionarea nowcasting COD GALBEN emisa pentru judetele Constanta si Tulcea. Asadar, locuitorii aflati in zona litoralului – dar nu numai- sunt atentionati ca vantul va avea intensificari semnificative, fiind posibil sa depaseasca 55 si chiar 65 de kilometri/ora.

sursa foto: romaniatv.net

159 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger