AcasăNewsMeteorologii ANM au tras semnalul de alarmă privind Capitala. Prognoză specială pentru...

Meteorologii ANM au tras semnalul de alarmă privind Capitala. Prognoză specială pentru Bucureşti. Va fi prăpăd!

vremea

În luna martie, iarna se întoarce în forţă în Bucureşti! Meteorologii anunță temperaturi negative, mult mai mici decât cele din primele două luni ale anului.

În Capitală, ne vom confrunta cu temperaturi negative, mult mai scăzute decât cele din primele două luni ale anului.

La mijlocul lunii, se întoarce iarna

Se pare că iarna revine în București. Conform prognozei meteorologice realizate de specialiști, vremea se va înrăutăți în București în zilele de 14 și 15 martie.

Până atunci, duminică seară, în București, cerul va fi noros ziua când trecător va ploua slab, apoi va deveni variabil și va crește probabilitatea de ceață sau nebulozitate joasă stratiformă.

Vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 9 grade, iar cea minimă va fi de 2-4 grade.

Luni, în Capitală, vremea se va încălzi și va deveni mult mai caldă decât în mod obișnuit la această dată. T emperatura maximă va fi de 13…14 grade, iar cea minimă de 4-5 grade.

Cerul va fi temporar noros, iar noaptea probabilitatea de ploaie va fi ridicată. Vântul va sufla slab și moderat. Dimineața vor fi condiții de ceață.

Săptămâna continuă cu temperaturi normale

Marți, valorile de temperatură, în scădere față de intervalul anterior, se vor situa peste normele perioadei. Cerul va fi noros, temporar va ploua, iar vântul va sufla moderat, cu ușoare intensificări. Temperatura maximă va fi de 10-11 grade, iar cea minimă de 4-6 grade.

Miercuri, valorile de temperatură diurne se vor situa în jurul normelor specifice perioadei, astfel temperatura maximă se va situa în jurul a 10 grade, iar minima va fi de 3-5 grade.

Cerul va avea înnorări și temporar va mai ploua slab, iar vântul va sufla slab și moderat.

author avatar
Andrei Ștefan
889 afisari

1 COMENTARIU

  1. Prapad in capul scofalcitilor care la zero grade spun ca e ger,iar la cinci centimetri de ninsoare e troienita zapada.Opriti-va apocalipticilor fara minte.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger