AcasăNewsMeteorologii ANM au anunţat vremea pentru luna martie. Temperaturile vor da ţara...

Meteorologii ANM au anunţat vremea pentru luna martie. Temperaturile vor da ţara peste cap

vremea

Meteorologii de la ANM au anunțat cum va fi vremea în luna martie. Ne așteaptă o perioadă destul de neobișnuită din punct de vedere meteorologic, cu temperaturi mult mai scăzute decât cele de până acum.

În martie, ne așteaptă temperaturi ceva mai scăzute.

Maxime de doar 17 grade Celsius

Luna martie 2024 nu va suferi la fel de multe schimbări din punct de vedere meteorologic, potrivit celor mai recente informații comunicate de Administrația Națională de Meteorologie (ANM). Meteorologii anunță un val de căldură ce se va menține în toate săptămânile primei luni de primăvară.

Cu o singură excepție: prima zi a lunii martie. Pe 1 martie 2024, meteorologii anunță temperaturi mai mici decât cele prognozate de obicei pentru acest interval de timp. Pe timp de noapte, valorile termice vor fi negative, situându-se, potrivit estimărilor, în jurul a minus 3 grade Celsius.

Temperaturile vor fi anormale nu doar la începutul lui martie 2024. Toate regiunile din România se vor confrunta cu valori termice surprinzător de ridicate, atingând chiar și 15-17 grade Celsius.

Mediile valorilor termice, sub normal

Săptămâna 04.03.2024 – 11.03.2024

Temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii ţări. Regimul pluviometric va fi apropiat de cel normal pentru acest interval, în toate regiunile.

Săptămâna 11.03.2024 – 18.03.2024

Mediile valorilor termice se vor situa peste cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Cantităţile de precipitaţii vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii ţări.

author avatar
Andrei Ștefan
796 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger