AcasăNewsMeteo: Vreme instabila pana duminica, ploi si grindina

Meteo: Vreme instabila pana duminica, ploi si grindina

Se pare ca temperaturile ridicate de vara se lasa tot mai mult asteptate, mai ales de catre cei care vor sa se duca in concediu la mare. Asa ca, cei care visau la o saptamana insorita pe litoral nu au parte de vesti prea bune din partea meteorologilor. Vremea va fi instabila, va ploua si va fi vant in week-end.

In urmatoarele doua zile sunt asteptate ploi, cu temperaturi in scadere si vant puternic, dar de duminica meteorologii anunta temperaturi ceva mai ridicate si precipitatii mai scazute cantitativ.

Vineri si sambata vremea va fi instabila, cu averse, vant si caderi de grindina. Va ploua mai ales la munte, iar termometrele vor inregistra in cursul zilei chiar si 22 de grade. Duminica si luni ploile se vor restrange, pentru ca in prima zi a saptamanii sa devina nesemnificative.

Dar vestile bune nu vor fi de lunga durata, pentru ca din noaptea de luni spre marti, in vestul tarii se reintorc ploile si vantul intens.

In ceea ce priveste vremea la mare, vineri si sambata vor fi ploi razlete, iar temperatura in aer va atinge 28 de grade, iar cea a apei marii – 24 de grade.

author avatar
Alina Costache
353 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger