AcasăNewsMETEO joi, 3 decembrie. Zonele din ţară în care vremea va fi...

METEO joi, 3 decembrie. Zonele din ţară în care vremea va fi mult prea rece

vremeaMETEO joi, 3 decembrie. Zonele din ţară în care vremea va fi mult prea rece

Meteorologii anunţă pentru joi, 3 decembrie, o vreme mai rece decât ar fi fost normal în această perioadă a anului.

Unde vor fi temperaturi sub normalul acestei date?

Vremea se va menţine rece în cea mai mare parte a ţării, dar în special în sud, în est şi parţial în centru unde norii de plafon jos sau ceaţa vor fi persistente, cu precădere în zonele joase de relief şi se vor asocia pe suprafețe mici cu chiciură, fulguieli sau burniţă.

În Dobrogea, mai ales ziua vor fi precipitații slabe mixte și condiții de polei. În restul teritoriului cerul va fi variabil, dimineața și noaptea pe alocuri va fi ceață, iar condițiile de precipitații vor fi reduse.

Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în sudul Banatului, pe litoral și pe crestele montane. Temperaturile maxime se vor încadra între -2 și 7 grade, iar cele minime vor fi cuprinse în general între -8 și 0 grade.

Vremea în Bucureşti

În Capitală, vremea va fi în continuare rece și în general închisă, iar dimineața și noaptea se va semnala ceață. Vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă va fi de 2-3 grade, iar cea minimă de -3 / -2 grade.

Vremea în următoarele două săptămâni

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, luni, prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni. Vremea se va menţine în general rece în toata ţara, în următoarele două săptămâni. La început se încălzeşte şi se va ajunge la temperaturi de 12 -13 grade Celsius, pentru ca apoi frigul să revină. Precipitaţii se anunţă din 4 decembrie.

author avatar
Andrei Ștefan
120 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger