AcasăNewsMETEO joi, 12 noiembrie. Temperaturi surprinzătoare pentru această dată

METEO joi, 12 noiembrie. Temperaturi surprinzătoare pentru această dată

VremeaMETEO joi, 12 noiembrie. Temperaturi surprinzătoare pentru această dată

VREMEA joi, 12 noiembrie, este mai bună decât ar fi trebuit pentru data la care ne aflăm în calendar.

Pe parcursul zilei, cerul va fi variabil în zonele montane şi submontane. Spre seară şi mai ales noaptea, înnorările se vor accentua în vestul şi sud-vestul teritoriului, unde va ploua pe arii extinse şi moderat cantitativ, conform ANM.

Vântul va sufla slab şi moderat. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 4 şi 12 grade, iar cele minime între -2 şi 9 grade.

În Bucureşti, vom avea 12 grade Celsius

În Capitală, atât astăzi cât și în zilele următoare vom avea atmosferă închisă, cu cer noros, condiții de ceață dimineața și seara, iar temperatura va ajunge undeva pe la 11…12 grade Celsius la prânz. Vineri vor fi ceva mai multe grade în termometre, când maxima zilei se va situa în jurul valorii de 12-13 grade Celsius.

În restul ţării, valori termice de până la 10 grade Celsius

Pentru Crișana se anunță vreme închisă, cu cer noros și temperaturi maxime care nu vor depăși 8 grade în Oradea și 10 grade în Arad. Ziua de joi vine în Banat cu nori, condiții slabe de ploaie, vânt moderat și o maximă de 10 grade Celsius, atât în Reșița, cât și în Lugoj și Timișoara.

În Moldova, Transilvania şi Oltenia, meteorologii anunţă o vreme clasică de toamnă: cu temperaturi în jurul valorii de 8-10 grade Celsius şi cu un cer mohorât.

Temperaturile vor fi mai scăzute în depresiunile Carpaților Orientali și ușor mai ridicate pe Litoral. Vor fi și înnorări, mai persistente în vestul și sud-vestul țării, iar vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări pe crestele montane.

author avatar
Andrei Ștefan
103 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger