AcasăNewsMETEO duminică, 3 ianuarie. Vremea se strică: vin ploile!

METEO duminică, 3 ianuarie. Vremea se strică: vin ploile!

ploileMETEO duminică, 3 ianuarie. Vremea se strică: vin ploile!

Administrația Națională de Meteorologie a anunțat prognoza meteo pentru duminică, 3 ianuarie.

Vestea bună e că temperaturile rămân mai ridicate decât ar fi normal pentru această perioadă. Partea proastă este că vin ploile! Regimul pluviometric va fi local excedentar în zona Carpaților Meridionali, iar în rest va fi în general apropiat de cel normal pentru acest interval.

Vremea în București

Începutul zilei de 3 ianuarie ne va întâmpina cu cer înnorat și ploaie. În timpul zilei, cerul se va păstra înnorat și ploaia va continua. Aceasta se va opri doar seara, lăsând cerul înnorat.

Meteorologii au anunțat că maxima se va situa în jurul valorii de 10 grade, iar minima din timpul nopții va coborâ până la 6 grade.

Vremea la munte

La munte, în special în staţiunle de pe Valea Prahovei, dimineața acestei zile ne va întâmpina cu un cer înnorat și ploaie. În timpul zilei, cerul se va păstra înnorat și ploaia va continua.

Aceasta nu se va opri nici seara. Temperatura maximă va fi de 8 grade Celsius, iar temperatura minimă va fi de 4 grade Celsius.

Vremea la mare

De-a lungul zilei de duminică, 3 ianuarie, vremea la mare va fi una foarte calmă, cerul va fi înnorat doar dimineața iar restul zilei va fi senin. Nu sunt prognozate ploi în această zi frumoasă.

Temperatura maximă va fi de 11 grade Celsius, iar temperatura minimă va fi de 9 grade Celsius.

Vremea în ianuarie

Luna ianuarie este în mod obișnuit cea mai rece lună a anului în țara noastră, în această lună fiind înregistrat și recordul național absolut de -38,5 grade de la Bod, județul Brașov.

În ceea ce privește precipitațiile și ninsorile, ianuarie reprezintă o lună destul de secetoasă, mai hibernală din acest punct de vedere fiind februarie, când în medie se produc cele mai multe viscole în România.

author avatar
Andrei Ștefan
137 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger