AcasăNewsMETEO Cum va vremea in week-end: Vezi unde ninge si cat de...

METEO Cum va vremea in week-end: Vezi unde ninge si cat de frig va fi!

Sambata vremea se va mentine rece pentru aceasta perioada, iar cerul se va innora treptat, si mai ales in a doua parte a intervalului in estul si sud-estul tarii vor fi precipitatii slabe, ninsori si burnite, in cea mai mare parte a Moldovei si a Carpatilor Orientali si local in Dobrogea, Muntenia si Carpatii Meridionali.

Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in sud-est. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 1 si 8 grade, iar cele minime intre -7 si 1 grad, mai scazute in depresiuni spre -9 grade. In zonele joase izolat se va semnala ceata asociata cu chiciura.Cerul se va innora treptat, si mai ales in a doua parte a intervalului in estul si sud-estul tarii vor fi precipitatii slabe, ninsori si burnite, in cea mai mare parte a Moldovei si a Carpatilor Orientali si local in Dobrogea, Muntenia si Carpatii Meridionali. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in sud-est. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 1 si 8 grade, iar cele minime intre -7 si 1 grad, mai scazute in depresiuni spre -9 grade. In zonele joase izolat se va semnala ceata asociata cu chiciura.

La Bucuresti vremea va fi rece. Cerul va fi temporar noros si trecator, noaptea, vor fi conditii de fulguiala. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima va fi de 6…7 grade, iar cea minima de -2…0 grade.

La munte vremea se va mentine rece pentru aceasta data. Cerul va fi variabil, dar va prezenta innorari in a doua parte a intervalului in Carpatii Orientali, unde local va ninge slab. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura aerului nu va avea variatii semnificative fata de ziua precedenta, tendinta fiind de usoara crestere. Pe vai si in depresiuni, izolat se va semnala ceata asociata cu chiciura.

Duminica vremea se va mentine rece. Cerul va fi variabil, cu innorari mai ales ziua, in regiunile extracarpatice si la munte. Va ninge slab, local in zona montana si in Moldova, iar izolat vor fi precipitatii mixte in Dobrogea, Muntenia si Oltenia. Vantul va sufla slab pana la moderat, cu unele intensificari in sud-est. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 0 si 9 grade, iar cele minime intre -7 si 1 grad, usor mai coborate in depresiuni. In zonele joase, izolat se va semnala ceata.

La munte vremea se va mentine rece. Cerul va fi variabil in Carpatii Occidentali si va prezenta innorari temporare in Carpatii Orientali si Meridionali, unde local va ninge slab. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura aerului va avea valori comparabile cu cele din ziua precedenta. Pe vai si in depresiuni, izolat se va semnala ceata.

 

author avatar
Ciprian Purice
415 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger