AcasăNewsMETEO. Cum va fi vremea in urmatoarele zile!

METEO. Cum va fi vremea in urmatoarele zile!

Miercuri se anunta vreme frumoasa  in toata tara, insa in zilele urmatoare revin ploile care vor cuprinde suprafete tot mai extinse.

Astazi, soarele va fi umbrit de cativa nori inofensivi, in timp ce prin Banat, Crisana si Moldova vantul va fi putin mai sprinten, insa, temperaturile vor continua sa creasca, astfel incat maximele se vor situa intre 15 grade pe litoral si 24 de grade in regiunile vestice.

In zilele urmatoare, in schimb, ploile revin si cuprind suprafete tot mai extinse. Astfel, joi, aversele cu tunete, fulgere si vant alert apar din loc in loc in interiorul arcului carpatic, iar vineri spre seara si noaptea in estul si sud-estul Romaniei.

De asemenea, sambata astfel de fenomene vor fi prezente in majoritatea zonelor si nu sunt excluse caderi de grindina si cantitati de apa mai insemnate. Cu toate astea, vremea continua sa se incalzeasca, iar spre sfarsit de saptamana maximele ating 26 de grade Celsius in Oltenia.

In Capitala, vremea va fi insorita miercuri. Norii aproape ca vor lipsi, iar vantul va adia usor. Dupa-amiaza termometrele vor indica pana la 21 de grade Celsius, valoare apropiata de cea normala pentru prima decada a lunii Mai.

Vremea ramane prietenoasa cu bucurestenii pana in apropierea weekendului, cand soarele va straluci pe cer, motiv pentru care maximele se apropie de 23 de grade.

Vineri noaptea, insa, va ploua in reprize. Astfel de fenomene nu vor lipsi nici in cursul zilei de sambata, cand temperaturile nu mai trec de 20 de grade Celsius.

Foto: cotidianul.ro

author avatar
Alina Costache
333 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger