AcasăNewsMeteo, 3 octombrie. Vremea se încălzește simțitor

Meteo, 3 octombrie. Vremea se încălzește simțitor

Vremea se anunță a fi frumoasă, în această sâmbătă, cu temperaturi mai ridicate decât cele așteptate pentru această dată din calendar, respectiv începutul celei de-a doua luni de toamnă.

Astfel, vremea continuă să se încălzească și pe 3 octombrie, astfel că maximele zilei vor urca până la 22 și chiar 29 de grade.

Cerul va fi variabil , iar vântul va apărea în peisaj. Conform realitatea.net, se vor produce intensificări de circa 45-55 km/h în vestul, nord-vestul și estul țării și pe arii restrânse în restul teritoriului, în timp ce în zona montană, în special la altitudini mari, viteza vântului va depăși 80-90 km/h.

În cursul dimineții, pe arii restrânse, își va face simțită prezența ceața. De altfel, la această oră sunt în vigoare două atenționări tip nowcasting COD GALBEN, una emisă pentru mai multe localități din județul Harghita: Miercurea Ciuc, Toplița, Gheorgheni, Ditrău, Sândominic, Remetea, Joseni, Suseni, Ciumani, Ciucsângeorgiu, Sărmaș, Frumoasa, Lăzarea, Sânsimion, Cârța, Siculeni, Mihăileni, Tomești, Gălăuțaș, Ciceu, Sânmartin, Sâncrăieni, Dănești, Subcetate, Mădăraș, Tușnad, Sântimbru, Voșlăbeni, Cozmeni, Leliceni, Păuleni-Ciuc, Racu. Meteorologii anunță că, până la ora 9, va fi ceață, care determină reducerea vizibilității, local sub 200 de metri, izolat sub 50 de metri.

De asemenea, o astfel de atenționare a fost emisă de Administrația Națională de Meteorologie pentru județul Suceava: Vatra Dornei, Șaru Dornei, Dorna Candrenilor, Dorna-Arini, Iacobeni, Panaci, Poiana Stampei, Coșna, unde, până la ora 10, meteorologii anunță că se va semnala ceață care va cauza reducerea vizibilității, local sub 200 de metri, izolat sub 50 de metri.

Vremea în Capitală

Și în București ziua de sâmbătă va aduce vreme frumoasă și mai caldă ca în intervalul precedent.

Vântul va sufla slab și moderat, iar temperaturile vor urca până către 27 de grade, la amiază. Așadar, o vreme care îmbie la plimbări.

58 afisari
Zenville

Ultimele știri

Programul Gabrielei Firea pentru Primăria Capitalei. Aeroport în sudul Bucureștiului și dezvoltarea/extinderea rețelei de metrou, printre promisiuni

Senatorul Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Generală a Bucureștiului și-a prezentat Programul de guvernare locală 2024 – 2028. Candidatul PSD își propune să...

Imagini incredibile cu rapperul american Sean Diddy când îşi bate iubita cu sălbăticie pe holurile unui hotel (VIDEO)

Cassie Ventura, fosta iubită a lui Sean Diddy, i-a intentat proces artistului și-l acuză, printre altele, de viol. O înregistrare video din 2016 îl...
proger