AcasăNewsMeteo, 20 septembrie. Cum va fi vremea duminică

Meteo, 20 septembrie. Cum va fi vremea duminică

Ultima zi a săptămânii aduce vreme în general frumoasă. Mai mult, temperaturile vor mai crește ușor.

Cerul va fi variabil, iar vântul își va face simțită prezența, specialiștii așteptându-se să apară unele intensificări, în sudul Banatului și în zona crestelor Meridionalilor.

Valorile termice maxime se vor situa între 21 și 26 de grade, conform b1.ro, în timp ce temperaturile minime se vor încadra între 7 și 17 grade Celsius.

Vremea în Capitală

La nivelul Capitalei, prognoza pentru ultima zi a săptămânii anunță vreme frumoasă, cu un cer predominant senin. Nici vântul nu va lipsi cu totul din peisaj, și va sufla slab până la moderat. Mercurul termometrelor va ajunge la amiază până la 24-25 de grade.

În zona de munte se anunță, de asemenea, o vreme în general frumoasă, dar mai rece dimineața, în timp ce pe litoral maxima zilei de duminică se va situa în jurul valorii de 22 de grade.

63 afisari

Nu rata să citești

Ultimele știri

Au apărut primele cireşe pe tarebele din pieţele noastre. Te uiţi şi pleci! Preţul, prohibitiv

Pe tarebele pieţelor din Oradea au apărut primele cireşe din anul 2024. Sunt de import, din America de Sud, iar preţul este unul prohibitiv.O...

Sateliții kamikaze

Rusia a pornit războiul împotriva Ucrainei în 24 februarie 2022. Tot atunci Rusia a început o operațiune spațială:  a efectuat o serie de lansări...