AcasăNewsMeteo, 19 septembrie. Dimineață răcoroasă. Până la cât vor urca temperaturile pe...

Meteo, 19 septembrie. Dimineață răcoroasă. Până la cât vor urca temperaturile pe parcursul zilei de sâmbătă

Dimineață răcoroasă în majoritatea regiunilor (foto: gradinamea.ro)

Prima zi de week-end începe cu vreme specifică toamnei calendaristice, dimineața fiind răcoroasă în mare parte regiunile țării. Chiar și așa, pe parcursul zilei, vremea se îndreaătă și va deveni în general frumoasă, cu maxime situate între 19 și 25 de grade.

În peisaj va fi prezent și vântul, care va sufla slab și moderat, cu intensificări ușoare în sudul României și în vestul Carpaților Meridionali, potrivit b1.ro.

Vremea în Capitală

Pentru București, se anunță o vreme frumoasă, cu temperaturi ce vor ajunge, după-amiază, către valori de 24-25 de grade.

Cei care vor să meargă la sfârșit de săptămână la munte află că vremea va fi răcoroasă dimineața, dar în general frumoasă pe parcursul zilei.

Cât despre prognoza pentru litoral, e bine să aveți în vedere că vremea se mai răcorește, iar maximele zilei se vor situa între 19 și 20 de grade. Cerul va fi în general senin, iar vântul va fi și el prezent, temporar, în peisaj. Apa mării va avea în jur de 21-22 de grade.

78 afisari

2 COMENTARII

  1. Doamne Ajuta!
    Romani!
    Ne apropiem de cea mai grea perioada din viata noastra de dupa 1918.
    Vara e pe sfarsite.
    Sa fim precauti sa ne aprovizionam din timp cu mancare, medicamente dezinfectanti si masti. Sa nu mai suferim ca in primavara.
    Din pacate in faza a3a vaccinurile americane si englezesti au dat eroare si ne asteapta o iarna teribila si o primavara dramatica. Sa ne imbarbatam din istoria stramosilor nostrii si sa fim precauti cu aceast virus asasin. Va urez supravietuire usoara, iar celor plecati mult f mult noroc!
    Nu subestimati sfaturile autoritatilor si nu ignorati ce nu se vede.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger