AcasăNewsMeteo, 12 august. Ce temperaturi se anunță pentru ziua de joi și...

Meteo, 12 august. Ce temperaturi se anunță pentru ziua de joi și cum va fi vremea în Capitală

Meteo, 12 august. Ce temperaturi se anunță pentru ziua de joi și cum va fi vremea în Capitală (sursa foto: turdanews.net)

Ziua de joi aduce vreme călduroasă, în special în sudul și sud-vestul teritoriului, cu disconfort termic ce rămâne ridicat. La această oră nu sunt în vigoare avertizări meteo de caniculă sau disconfort termic, emise de Administrația Națională de Meteorologie, cum s-a întâmplat în cursul zilelor precedente.

Sunt așteptate, însă, și ploi. Astfel, cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate îndeosebi după-amiaza, local în zona Carpaților Meridionali și Orientali și pe alocuri în rest, cu precădere în zonele sudice, unde, conform realitatea.net, vor fi averse, intensificări de scurtă durată ale vântului și descărcări electrice.

Temperaturile maxime se vor situa între 25 de grade în nordul Moldovei și 36-37 de grade în vestul și sudul Olteniei.

Vremea în București

În Capitală, joi, vremea va fi călduroasă, chiar dacă temperatura maximă va mai scădea ușor față de ziua precedentă, fiind prognozată o maximă termică în jurul a 32 de grade Celsius.

Și în București cerul va fi variabil, cu unele înnorări temporar accentuate în special după-amiaza și seara, când vor fi condiții să apară averse, descărcări electrice și vânt cu intensificări de scurtă durată.

89 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger