AcasăNewsMesajul tulburator al fiului lui Serban Ionescu, la dezvelirea stelei cu numele...

Mesajul tulburator al fiului lui Serban Ionescu, la dezvelirea stelei cu numele actorului, de pe Aleea Celebritatilor

(foto: Agerpres)

La trei saptamani de la pierderea tatalui, actorul Serban Ionescu, fiul sau, Carol, a asistat la ceremonia in cadrul careia a fost dezvelita, pe Aleea Celebritatilor, steaua pe care este scris numele artistului.

Carol Ionescu si Magda Catone privesc la steaua cu numele lui Serban Ionescu (foto: Agerpres)

Cu glasul gatuit de emotie, Carol si-a gasit puterea sa transmita un mesaj spectatorilor de teatru si film: sa nu-l uite pe Serban Ionescu! „Nu sunt in masura sa spun prea multe. Nu pot sa ma exprim la fel de elevat cum s-au exprimat ceilalti, de aceea am luat-o pe mama (actrita Magda Catone-n.r) langa mine, pentru ca am emotii. As vrea sa le multumesc celor care au facut acest lucru posibil. Ce pot sa spun… Sa nu-l uitati!”, a spus Carol Ionescu.

In cadrul aceleiasi ceremonii – ce a avut loc chiar in ziua in care este pomenit Sfantul Filimon, considerat ocrotitorul artistilor – au primit, postum, stele pe Aleea Celebritatilor, ca semn de pretuire pentru intreaga cariera, si regretatii actori Emil Hossu si Ion Lucian, dar si cunoscutul regizor Liviu Ciulei. Proiectul apartine Teatrului Metropolis, Primariei Capitalei si Cocor.

2.566 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger