AcasăNewsMesajul transmis de Nadia Comăneci, de Ziua Națională a României: „În această...

Mesajul transmis de Nadia Comăneci, de Ziua Națională a României: „În această zi de sărbătoare vă doresc…” – VIDEO

sursa foto: Facebook/Nadia Comaneci

Fosta mare gimnastă Nadia Comăneci, al cărei nume e cunoscut și foarte apreciat nu doar în România, ci și dincolo de granițele țării, a ales să transmită un mesaj special, cu ocazia zilei de 1 decembrie. Sunt cuvinte de suflet, adresate românilor, de Ziua Națională.

Nadia Comăneci a ales să transmită un scurt mesaj video cu prilejul zilei de 1 decembrie. O zi plină de semnificație pentru românii din țară, dar și din străinătate.

Nadia Comăneci: La mulţi ani, România!

Fosta sportivă, al cărei nume figurează în rândul stelelor gimnasticii autohtone, le urează românilor sănătate, bunăstare şi succes.

La mulţi ani, România! La mulţi ani, dragi români! În această zi de sărbătoare vă doresc multă, multă sănătate, urări de bunăstare, prosperitate şi succes. La mulţi ani, România! La mulţi ani, dragi români!”, a transmis Nadia Comăneci, într-un mesaj video postat pe pagina sa de Facebook.

Cea mai medaliată sportivă din România la Jocurile Olimpice, Nadia Comăneci a câştigat nouă medalii la două ediţii de Jocuri, Montreal 1976 şi Moscova 1980: 5 de aur, 3 de argint, 1 bronz.

Românii din țară și de dincolo de granițe sărbătoresc în 1 decembrie 2023 împlinirea a 105 ani de la Marea Unire.

author avatar
Andrei Coman
199 afisari

1 COMENTARIU

  1. Nadia ai fi putut sa te îmbraci în costum national…..constat, ca „perciunatii” au reusit sa îmbrace ín blue geans o planeta întreaga…..

    La Multi Ani si tie draga Nadia ! Sper, ca viata ta sa nu fie prea dureroasa pe meleaguri straine!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger