AcasăNewsMesajul Principesei Margareta, la o saptamana de la inmormantarea Reginei Ana

Mesajul Principesei Margareta, la o saptamana de la inmormantarea Reginei Ana

A trecut o saptamana de cand, in absenta Regelui Mihai si a uneia dintre cele cinci fiice ale cuplului monarhic, Regina Ana a fost condusa pe ultimul drum, la Curtea de Arges.

Sambata, Principesa Margareta, Custodele Coroanei, a ales sa transmita, prin intermediul unei scrisori facute publice pe site-ul Familiei Regale, multumiri romanilor care au transmis un gand bun Familiei Regale sau care au ales sa aprinda o lumanare pentru sufletul Reginei Ana, la momentul plecarii sale din aceasta lume. „Acum, la sapte zile de la insotirea mamei mele, Regina Ana, pe ultimul sau drum, doresc sa va adresez din inima, fiecaruia dintre cei care ne-ati stat alaturi, calde multumiri. Tuturor celor care ati trimis mesaje de condoleante, celor care ati aprins o lumanare si ati adus o floare, tuturor celor care ati varsat o lacrima si celor care v-ati indreptat cu gandul catre familia noastra, va trimit recunostinta. Ne-ati insotit, pe surorile mele si pe mine, in acesta calatorie a durerii. Si ne-ati ajutat sa fim mai puternice”, a notat, printre altele, Principesa Margareta, in scrisoarea respectiva.

Va amintim ca Regina Ana si-a gasit sfarsitul in Elvetia. A murit la varsta de 92 de ani, in prima zi a acestei luni. Trupul sau a fost adus in tara pe 9 august, iar inmormantarea a avut loc patru zile mai tarziu, dupa ce anterior s-au desfasurat mai multe ceremonii, atat in Bucuresti, cat si la Sinaia si Savarsin.

sursa foto: facebook.com/FamiliaRegala

author avatar
Cristina Stefan
211 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger