AcasăNewsMesajul presedintelui Basescu, dupa anuntul ca fostul premier Radu Vasile a murit

Mesajul presedintelui Basescu, dupa anuntul ca fostul premier Radu Vasile a murit

Seful statului a adresat un mesaj de condoleante familiei fostului premier Radu Vasile. Fostul sef al Guvernului a murit, miercuri dimineata, rapus de o boala cumplita.

Lumea politica din Romania e in doliu. La cateva ore dupa ce s-a aflat ca Radu Vasile a decedat, presedintele Traian Basescu a adresat un mesaj de condoleante in care isi exprima regretul fata de trecerea in nefiinta a omului policit, mentionand cateva realizari esentiale ale acestuia, din perioada cand a condus Executivul.

Iata textul mesajului postat pe site-ul Administratiei Prezidentiale:  „Am aflat cu profunda tristete vestea incetarii din viata a omului politic Radu Vasile, fost prim-ministru al Guvernului Romaniei si fost membru al Parlamentului Romaniei. Domnia sa a condus Guvernul Romaniei intr-o perioada in care dificultatile tranzitiei si instabilitatea sociala puneau o mare presiune pe institutiile si partidele romanesti, aflate intr-un proces de definire. Nu pot sa nu va spun ca a fost un prim-ministru intr-o perioada extrem de dificila, intr-o perioada cand ne puneam problema daca Romania intra in incetare de plati sau nu si, cu toate acestea, a gasit resurse si inteligenta sa spuna da unor programe care astazi sunt implementate sau in curs de implementare. Doresc sa adresez sincere condoleante familiei si tuturor celor care l-au cunoscut si l-au respectat. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!”.

Radu Vasile a incetat din viata la varsta de 70 de ani, dupa o lunga lupta cu suferinta provocata de cancer. Din nefericire, miercuri dimineata, in jurul orei 4.00, demnitarul a murit.

Radu Vasile
288 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger