AcasăNewsMesajul postat de Romanita Iovan pe Facebook, imediat dupa inmormantarea lui Adrian...

Mesajul postat de Romanita Iovan pe Facebook, imediat dupa inmormantarea lui Adrian Iovan!

Pilotul Adrian Iovan a fost inmormantat vineri, 24 ianuarie, la Cimitirul Bellu Catolic.Prietenii, familia, fiica si cele doua foste sotii i-au stat la capatai.

Creatoarea de moda, Romanita Iovan, cea care i-a daruit lui Adrian Iovan un baietel, Albert, care are acum opt ani, a fost impietrita de durere. Cand a ajuns acasa de la inmormantare a postat pe pagina sa de Facebook o poezie foarte trista in amintirea pilotului.

„Tot ce mai pot spune in aceste clipe………Cu viata ta, pierduta prin nameti, / Desi puteai ca sa ramâi in viata, / Ai daruit la oameni alte vieti / Ca ei sa vada-o noua dimineata; / Tu nu mai esti acuma printre noi, Surazator si vesel c-alta data; / Ce mai conteaza – esti printre eroi, / Doar ca Bubutu nu mai are tata! / Poate, din Cer, pe avion stelar, / La mansa cu Luceafarul de Seara, / Sa mai cobori la Albert, si, arar, / Sa-l vezi cum creste, ca sa nu te doara / Iovane Adrian, pilot de soi, / Sa nu te doara Iarna cu Infernul ,  / Ca mai puteai sa locuiesti cu noi, / Dar te-au invins : Chemarea si Sistemul ! / Geo Ciolcan”, a fost poezia scrisa pe Facebook.

Adrian Iovan s-a stins din viata luni seara in urma unui accident aviatic, din Muntii Apuseni.

Citeste si:

Pilotul Adrian Iovan a fost inmormantat astazi

author avatar
Andra Nesu
4.291 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger