AcasăNewsMesajul ministrului Sănătății, după moartea Cristinei Țopescu: s-a stins singură și în...

Mesajul ministrului Sănătății, după moartea Cristinei Țopescu: s-a stins singură și în tăcere

Vestea că fosta jurnalistă a fost găsită fără suflare, duminică seara, a iscat o undă de șoc în spațiul public. Și a generat un val de reacții.

Mesaje de regret sunt nu doar în rândul foștilor colegi de breaslă și a cunoscuților, ci și în rândul echipei Ministerului condus de către Victor Costache. Cristina Țopescu lucra de puțină vreme în cadrul echipei de comunicare a Ministerului Sănătății. Iar ministrul Costache a transmis un gând despre cea care a fost Cristina Țopescu. „Suntem consternați de această veste, care a căzut ca un trăsnet pentru noi. Atât eu, cât și echipa din MS regretăm profund dispariția acestui om minunat, o stea care a inspirat atâtea generații de telespectatori. A fost un privilegiu pentru mine să lucrez cu Cristina Țopescu, care s-a alăturat echipei noastre de comunicare de curând, și până în ultima clipă a demonstrat că este un profesionist desăvârșit. Acum, când mă uit în urmă nu-mi vine să cred că s-a stins, singură și în tăcere. Să-i spunem cu toții o rugăciune în gând și Dumnezeu să o odihnească în pace!”, a transmis ministrul Costache.

Nu se știe exact când anume ar fi trebuit să revină fosta jurnalistă la lucru și cum de nu s-au sesizat apropiații că s-ar fi putut ajunge la așa o dramă.

144 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger