AcasăNewsMesajul MAI dupa moartea celor 9 romani: "STOP! E prea mult…"

Mesajul MAI dupa moartea celor 9 romani: „STOP! E prea mult…”

Drama romanilor care au pierit in conditii cumplite, in accidentul din Ungaria, continua sa iste reactii in randul opiniei publice.

De aceasta data vorbim despre un apel venit dinspre Ministerul de Interne, via Facebook, ca urmare a tragediei abatute asupra unui microbuz plin cu romani, care se intorceau in tara, din Slovenia. Oamenii nu au mai ajuns la cei dragi, pentru ca au sfarsit pe o sosea din Ungaria, la circa 60 de kilometri de Budapesta, dupa ce microbuzul s-a izbit frontal de un camion.

Mesajul este menit sa atraga atentia asupra unei situatii intalnite tot mai des si care poate avea urmari grave: utilizarea telefoanelor de catre soferii aflati in trafic – fie ei de microbuz, fie de taxi, dar nu numai – si efectele negative ce pot aparea pentru ei si cei din jur.

Redam in cele ce urmeaza apelul adresat pe pagina oficiala Ministerului condus de Carmen Dan:

„O sosea din Ungaria… un sofer in live pe facebook… 9 persoane decedate… mai multi copii orfani!

STOP! E prea mult… demult este prea mult!

Dragi prieteni, daca va aflati intr-un mijloc de transport in comun si vedeti ca soferul foloseste telefonul mobil, nefiind atent la drum si punandu-va in pericol viata, luati atitudine! Si daca nu intelege, sunati la 112… pana la urma este vorba de viata dumneavoastra!

Pentru voi cei care conduceti mijloace de transport in comun (autocare, microbuze, taxiuri etc), intelegeti ca aveti in responsabilitate si viata noastra… daca la a voastra nu tineti!

Si nu uitati: nu sunteti singurii participanti la trafic, iar soselele nu va apartin! Teribilismul vostru poate face ca aceasta imagine sa fie ultima amintire a familiei despre voi!

INTELEGETI ODATA PENTRU TOTDEAUNA!”

sursa foto: Facebook/Ministerul Afacerilor Interne

185 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger