AcasăNewsMesajul lui Trump: "Pregateste-te Rusia!"

Mesajul lui Trump: „Pregateste-te Rusia!”

Liderul de la Washington a transmis, prin intermediul unei retele de socializare, mai multe mesaje ce contin un avertisment considerat de multi drept unul fara precedent, catre Rusia, pe tema crizei siriene.

In prima faza, pe pagina de Twitter a lui Donald Trump a aparut urmatorul mesaj: „Rusia se angajeaza sa doboare orice si toate rachetele trase catre Siria. Pregateste-te Rusia, pentru ca vor veni, frumoase si noi si „inteligente!”. N-ar trebui sa fiti parteneri cu un Animal Ucigator cu Gaz care ucide oameni si se bucura de asta!”.

(captura Twitter)

Ulterior, pe contul oficial al presedintelui american de pe reteaua amintita a mai aparut o postare, ce suna astfel: „relatia noastra cu Rusia este mai rea acum ca niciodata, incluzand razboiul Rece. Nu exista niciun motiv pentru asta. Rusia are nevoie de noi sa ii ajutam cu economia, lucru ce ar putea fi foarte usor de facut, si noi avem nevoie ca toate statele sa coopereze. Oprim cursa inarmarii?”.

author avatar
Andrei Coman
110 afisari

1 COMENTARIU

  1. Da,asa este,are dreptate Donald,Rusia daca isi da acordul sa devina o mare Colonie,occidentul o va ajuta dpdv economic,adica o va deposeda de tot ce are si nu are pe solul,subsolul sau in aerul de deasupra.Totodata i se va asigura pacea eterna si nu va mai fi nevoie sa se chinue cu economia.Iar noi o vom duce si mai bine pentru ca vom fi exploatati mai usor,in sensul ca mai domol,poate.Oricum,daca va izbucni un razboi indirect intre cele doua superputeri militare,va fi vai de capul nostru,nu intru in detalii.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger