AcasăNewsMesajul lui Traian Basescu pentru Ponta: "Viorel, PLEACA ACUM!"

Mesajul lui Traian Basescu pentru Ponta: „Viorel, PLEACA ACUM!”

Dupa cum era de asteptat, anuntul conform caruia premierul Victor Ponta este cercetat penal nu l-a lasat rece pe Traian Basescu, fostul presedinte al Romaniei.

Fostul sef de stat a comentat intr-un mod propriu tot ceea ce s-a intamplat vineri si situatia in care a ajuns premierul Victor Ponta.

„Buna ziua Viorel! Daca vrei sa nu faci mai mult rau decat ai facut tarii din 2012 si pana acum, fa te rog un lucru simplu: PLEACA ACUM ! Fiecare minut pe care il petreci in fruntea guvernului este un dezastru pentru credibilitatea Romaniei. Deci, inca o data, PLEACA, PLEACA ACUM! Iar daca tu nu stii ca tara este mai presus de interesele tale, vei invata acest lucru, dar din pacate pe spinarea romanilor. Asculta te rog pe unul mai batran ca tine, PLEACA ACUM!”, a fost mesajul postat de Traian Basescu pe un celebru site de socializare.

Mesajul s-a vrut a fi o reactie dupa ce procurorii Directiei Nationale Anticoruptie au anuntat, vineri, ca premierul Victor Ponta este cercetat penal pentru comiterea mai multor infractiuni. Procurorii DNA au trimis la Parlament o solicitare de ridicare a imunitatii lui Ponta. Multa lume, in frunte cu presedintele Klaus Iohannis, i-au solicitat lui Ponta demisia, insa acesta a anuntat ca cel putin pentru moment refuza sa renunte la functia de prim-ministru.

author avatar
Cristi Ionita
348 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger