AcasăNewsMesajul lui Sorin Rosca Stanescu de dupa gratii

Mesajul lui Sorin Rosca Stanescu de dupa gratii

Incarcerat la Penitenciarul Rahova, dupa ce a fost condamnat la doi ani si patru luni de inchisoare in dosarul Rompetrol, senatorul liberal Sorin Rosca Stanescu si-a instiintat apropiatii ca lucrurile nu vor ramane asa.

Sorin Rosca Stanescu a fost vizitat miercuri, in prima zi de detentie, de avocatul sau, cei doi punand la cale strategie ce trebuie urmata in acest caz.

Reprezentantul senatorului a precizat, conform digi24.ro, ca Sorin Rosca Stanescu „va face toate demersurile, atat pe plan intern, cat si international, pentru apararea drepturilor si libertatii sale”.

Sorin Rosca Stanescu este convins ca „adevarul va iesi la iveala si in acest dosar” si a anuntat ca nu intelege cum de doua instante l-au declarat nevinovat, pana acum, in acelasi dosar, iar „in urma cu trei ani, magistratul care ne-a judecat ne-a comunicat ca prezumtiva infractiune s-a prescris”.

Senatorul liberal a fost condamnat la un an de inchisoare, pentru utilizarea de informatii privilegiate, si la doi ani de inchisoare, pentru constituirea unui grup infractional organizat. S-a luat in calcul pedeapsa cea mai aspra, la care s-a adaugat un spor de patru luni rezultat din contopirea pedepselor.

author avatar
Cristi Ionita
562 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger