AcasăNewsMesajul lui Ponta catre ministrul Sanatatii: Sa le oferim sindicalistilor lucruri certe,...

Mesajul lui Ponta catre ministrul Sanatatii: Sa le oferim sindicalistilor lucruri certe, nu promisiuni!

Victor Ponta i-a cerut ministrului Sanatatii, in sedinta de Guvern, sa discute cu sindicalistii, precizand ca cele mai multe dintre solicitarile lor „sunt legitime”.

„Domnule Banicioiu (ministrul Sanatatii, n.r.), sa vorbiti cu sindicatele din sanatate, au solicitari, cele mai multe le consider legitime. Problema e sa si reusim sa le rezolvam, sa aveti un dialog corect. Sa puneti pe masa tot ce putem rezolva in mod rezonabil si sa le oferim lucruri certe, nu promisiuni pe care nu le putem tine, dar nici sa nu le spunem nu. Nu se poate, pentru ca au dreptate cu cele mai multe dintre solicitari.

Impreuna cu doamna Cristea (ministrul delegat pentru dialog social, n.r.) si cu cei de la Finante sa vedem cum putem sa rezolvam cea mai mare parte a problemelor din sanatate”, a declarat Victor Ponta.

Reprezentantii Sanitas au anuntat ca vor picheta ministerele Sanatatii, Muncii si Finantelor daca pana pe 23 iunie guvernantii nu vor majora cu 10% salariile celor care lucreaza in sistemul sanitar si de asistenta sociala. Printre revendicarile lor se numara si deblocarea posturilor.

author avatar
Alina Costache
150 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger