AcasăNewsMesajul lui Mircea Geoana, dupa ce Victor Ponta a pierdut alegerile prezidentiale

Mesajul lui Mircea Geoana, dupa ce Victor Ponta a pierdut alegerile prezidentiale

Cunoscut pentru modul incredibil in care a pierdut, „peste noapte”, alegerile prezidentiale din 2009, Mircea Geoana a cautat sa-l imbarbateze pe Victor Ponta, cel a pierdut alegerile de anul acesta in dauna lui Klaus Iohannis.

Mircea Geoana sustine ca „nu vreau sa fiu in pielea lui Ponta. Momentul in care ti se confirma o astfel de situatie si la o diferenta atat de mare nu este usor”.

Geoana este de parere ca s-a repetat, practic, scenariul inceput in 2004, cand Adrian Nastase a pierdut alegerile pe ultima suta de metri, in dauna lui Traian Basescu, si continuat in 2009, cand el insusi a fost invins „peste noapte” de acelasi Basescu.

Victor Ponta a pierdut alegerile de o maniera categorica, desi avea in jur de 10% avans fata de Klaus Iohannis, dupa primul tur de scrutin, insa Mircea Geoana are puterea sa recunoasca faptul ca „la mine a fost si mai greu. M-am dus la culcare presedinte si m-am trezit de dimineata cu un Traian Basescu reinventat”.

Mircea Geoana si-a manifestat sustinerea fata de Victor Ponta precizand ca „stiu prin ce trece. Socul este unul important”.

author avatar
Cristi Ionita
499 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger