AcasăNewsMesajul lui Klaus Iohannis de Sfantul Nicolae

Mesajul lui Klaus Iohannis de Sfantul Nicolae

Cu ocazia Zilei Sfantului Ierarh Nicolae, Klaus Iohannis, presedintele ales al Romaniei, a transmis un mesaj tuturor celor care isi serbeaza ziua de nume.

„Tuturor celor care poarta numele Sfantului Nicolae le doresc multi ani cu sanatate si bucurii in case si in suflete! Domnul sa va ocroteasca!”, este mesajul scris de Iohannis pe pagina sa de Facebook.

Noul presedinte ales al Romaniei se afla, pana pe 11 decembrie, intr-o vizita privata in Statele Unite ale Americii. Iohannis va reveni in tara pentru a fi investit drept noul presedinte al Romaniei in a doua jumatate a lunii decembrie.

In ciuda faptului ca se afla, practic, in concediu, Klaus Iohannis a stat de vorba cu jurnalistii de la Deutsche Welle carora le-a spus ca „Romania are nevoie de un sistem de invatamant dual, precum cel din Germania. Pentru ca sunt multi tineri care, dupa 12 clase, nu vor neaparat sa ia Bacalaureatul ci mai degraba sa invete o meserie simpla, dar buna. De asemenea, in sanatate pacientul trebuie sa fie in centrul sistemului. Deocamdata el este pe la periferie si avem nevoie de o imbunatatire a sistemului”.

author avatar
Cristi Ionita
209 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger