AcasăNewsMesajul lui Gica Popescu din ziua alegerilor prezidentiale: "Nu vreau sa fiu...

Mesajul lui Gica Popescu din ziua alegerilor prezidentiale: „Nu vreau sa fiu gratiat!”

Desi mai toti candidatii la alegerile prezidentiale au anuntat ca, daca se impun in lupta pentru Cotroceni, il vor gratia pe fostul mare fotbalist Gica Popescu, acesta continua sa refuze orice mana de ajutor primita.

Condamnat la peste trei ani de inchisoare cu executare in Dosarul Transferurilor, Gica Popescu se afla dupa gratii si cauta, pe cat posibil, sa se adapteze la conditiile din inchisoare.

Cei mai multi dintre candidatii la alegerile prezidentiale au anuntat ca sunt dispusi sa-l gratieze pe fostul mare fotbalist, dar mesajul acestuia, din ziua alegerilor, a fost cat se poate de clar.

„Nu vreau sa fiu gratiat. Ignor orice gest facut de oamenii care candideaza la presedintie. Nu vreau sa fac parte din programul oamenilor politici”, a anuntat Gica Popescu, conform fanatik.ro.

Fostul capitan al Barcelonei si al echipei nationale este de parere ca orice om trebuie sa plateasca pentru greselile facute.

Gica Popescu sustine ca singura posibilitate de a iesi inainte de termen este in cazul in care instanta va considera ca decizia a fost una mult prea aspra.

author avatar
Cristi Ionita
294 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger