AcasăNewsMesajul lui Chef Joseph Hadad, după ce s-a aflat că a ajuns...

Mesajul lui Chef Joseph Hadad, după ce s-a aflat că a ajuns la spital

După ce a trecut prin emoții destul de serioase, în prima parte a zilei, Chef Joseph Hadad ajungând la spital, pentru că i-a fost rău, apreciatul chef, jurat la o emisiune TV de profil, a transmis un mesaj adresat celor care s-au preocupat de starea sa.

„Dragii mei, mulțumesc tuturor pentru mesajele de îngrijorare și mulțumesc celor din presă care s-au interesat de starea mea. Din fericire, diagnosticul publicat nu este real. Acum mă simt mai bine, totul este sub control”, a transmis în primă fază Joseph Hadad, prin intermediul paginii sale oficiale de Facebook.

Chef Hadad a explicat și ce anume au indicat primele evaluări medicale la care a fost supus, după prezentarea la unitatea spitalicească. „Dimineață am ajuns la spital pentru că nu m-am simțit bine și, ca un om precaut, am preferat să nu aștept fără să iau măsuri. Se pare că am avut o cădere de tensiune urmare a suprasolicitării. Vă doresc tuturor sănătate și, la cel mai mic semn dat de corp, mergeți la medic. ?”, a completat acesta.

E de menționat faptul că în primă fază în spațiul public s-a speculat faptul că bucătarul în vârstă de 59 de ani ar fi suferit un infarct.

sursa foto: Joseph Hadad/Facebook

author avatar
Cristina Stefan
418 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger