AcasăMesajul lui Cezar Ouatu care i-a facut pe romani sa strige: “Suntem...

Mesajul lui Cezar Ouatu care i-a facut pe romani sa strige: “Suntem mandri de tine!” (VIDEO)

Dupa prestatia pe care a avut-o pe scena de la Malmo, din Suedia, Cezar Ouatu a vrut sa le transmita tuturor celor care l-au sustinut un mesaj pe Facebook.

“Va multumesc inca o data pentru sustinere. Presa straina vorbeste foarte bine de Cezar, o aparitie, o voce anul acesta de exceptie si de mare calitate, dar din pacate strategic si geo politic vorbind, Romania nu sta bine… Eurovisionul mi-a dat multi fani si multa vizibilitate. A castiga Eurovisionul este o mandrie pentru tara, dar nu si certitudinea unei cariere internationale.

Personal va pot spune si va asigur ca la nivel international, Cezar a lasat amprenta foarte buna datorita Eurovisionului, un lucru extraordinar pentru proiectele mele si cariera mea internationala de artist pop opera! Va iubesc pe toti!”, a scris pe pagina oficiala “Cezar The Voice”. Admiratorii l-au sustinut si i-au trimis sute de mesaje in care ii spuneau ca sunt mandri de el.

Faptul ca a ocupat doar locul 13 la EUROVOSION 2013 l-a intristat destul de tare pe artist. Cu atat mai mult cu cat in semifinala a doua a concursului, a strans cel mai mare numar de vizualizari de pe canalul oficial de Youtube al EUROVOSION, depasind-o si pe marea castigatoarea Danemarca. In prima semifinala, Emmelie de Forest a reusit sa stranga 252.232, in timp ce reprezentantul Romaniei 518.007.

[youtube]GFnNItQN29U[/youtube]

author avatar
Anca Murgoci