AcasăNewsMesajul lui Basescu pentru condamnatii din fotbal: "Nu doar baronii din fotbal...

Mesajul lui Basescu pentru condamnatii din fotbal: „Nu doar baronii din fotbal cer gratierea. Sa stea la rand”

Noua dintre cei mai importanti oameni din fotbalul romanesc se afla dupa gratii. Opt au fost condamnati in Dosarul Transferurilor, iar Gigi Becali, patronul clubului de fotbal Steaua Bucuresti, a fost condamnat intr-o alta speta.

Cei mai multi dintre ei mizeaza, deja, pe diferite solicitari de eliberare sau gratiere, insa Traian Basescu, presedintele Romaniei, singurul care poate gratia detinuti, se mentine ferm pe pozitii.

„Nu doar baronii fotbalului cer gratierea. Baronii fotbalului sunt doar mult mai zgomotosi, pentru ca au bani. Deocamdata sa stea la rand” a anuntat Traian Basescu, la B1 TV.

Presedintele Romaniei spune ca primeste, zilnic, foarte multe cereri de gratiere si le analizeaza pe toate cu atentie in ordinea in care le primeste, astfel ca nu va acorda o atentie speciala cererilor de gratiere primite din partea baronilor din fotbal.

„Ma uit cu multa atentie la orice cerere de gratiere si o gandesc profund – in mod egal pentru Becali, pentru cetateanul pe care romanii nu il cunosc sau pentru femeia cu patru copii acasa”, a spus presedintele Romaniei.

Trei dintre „baronii din fotbal” care ar putea fi gratiati sunt Gigi Becali, care deja a depus numeroase cereri in acest sens, Gica Popescu, in favoarea caruia s-au facut numeroase petitii si o campanie mass-media, si Jean Padureanu, care are mari probleme de sanatate.

author avatar
Cristi Ionita
332 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger