AcasăNewsMesajul Loredanei la moartea lui Adrian Enescu, compozitorul piesei "Buna seara, iubite!"

Mesajul Loredanei la moartea lui Adrian Enescu, compozitorul piesei „Buna seara, iubite!”

(sursa foto: Vocea Romaniei/ProTV)

Muzicianul Adrian Enescu a pierit deunazi, la varsta de 68 de ani, aproape patru decenii din viata dedicandu-le muzicii si compozitiei.

(sursa foto: Vocea Romaniei/ProTV)

Plecarea din randul celor vii a artistului cunoscut indeosebi pentru compozitiile din sfera muzicii de film (pentru productii ca „Noi, cei din linia intai” sau „Ciuleandra”) a sensibilizat-o pe Loredana, mai ales ca este vorba despre cel care a semnat una dintre cele mai cunoscute piese interpretate de vedeta, „Buna seara, iubite!”.

Regretatul compozitor (foto: ucmr.org.ro)

Solista care a dat glas slagarului a si ales, de altfel, sa treaca versuri ale piesei in mesajul semnat la aflarea vestii triste. „Ai plecat fara sa-ti spun la revedere… Multumesc Adrian Enescu pentru ca mi-ai dat aripi si m-ai invatat sa zbor, mi-ai dat curaj sa cred in talentul meu, m-ai invatat sa muncesc si sa lupt zi si noapte pentru visele mele! Plecaciune, Maestro Buna seara iubite, e astept ca si cand… RIP~Loredana”, a transmis artista, pe Facebook.

Cei care vor sa-si ia adio de la Adrian Enescu, compozitorul considerat un veritabil pionier al muzicii electronice in Romania, trebuie sa stie ca, din cate au anuntat televiziunile de stiri, sicriul sau va fi depus marti la sediul Uniunii Compozitorilor din Romania.

344 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger