AcasăNewsMesajul KGB pentru oligarhi: nu veti scapa de „creditori”!

Mesajul KGB pentru oligarhi: nu veti scapa de „creditori”!

Roman Abramovici

Alexander Lebedev le-a transmis „oligarhilor tradatori” un mesaj din partea KGB, din ale carui structuri a facut parte, sa dea inapoi averea furata de la popor!

Roman Abramovici

Ziarul „The Guardian” l-a gazduit pe „oligarhul bun” Alexander Lebedev, care a promis ca va dezvalui „adevarata poveste a milardelor rusesti scufundate in buzunarele oligarhilor”.

La vremuri noi, tot KGB

Oricati baieti dotati ar avea Roman Abramovici si Boris Berezovsky, Lebedev le transmite voalat ca se strange cercul

Dezvaluirea, in linii mari, a fost facuta de mult, de catre Pravda, care arata schema prin care serviciile secrete sovietice au preluat toate valorile partidelor comuniste din URSS. Si din alte tari! Ofiterii KGB care lucrau in strainatate pe domeniul vast al aportului valutar au ramas, dupa prabusirea URSS, sub identitatea de „simpli” oameni de afaceri. Ei au fost primii care au infiintat partide. 2.758 de fosti ofiteri s-au inscris in cursa pentru alegerile de deputati din 1990. Dotati de KGB cu bani si informatii cruciale despre „rivali”, 80% dintre acestia au castigat din prima runda. Vladimir Krucikov, fost sef al KGB si unul din cei opt generali care au organizat puciul impotriva lui Gorbaciov, in 1990, a elaborat un sistem prin care oameni de incredere au purces la „privatizarea salbatica”. Chiar si interlopii au fost cooptati in „sistem”. Sefii Directoratelor I, V si VI ale KGB au infiintat case de comert pentru valorificarea resurselor strategice: petrol, minerale, metale etc.

Banii inapoi!

Boris Berezovsky

Asa s-au pus bazele capitalismului. Cand a venit vremea curateniei si lichidarii economiei subterane, s-a constatat ca nu toti „alesii” au fost loiali planului patriotic al KGB. Multi au vrut sa ramana cu toti banii si au “dezertat”. Asa sunt socotiti si miliardarii rusi Roman Abramovici si Boris Berezovsky, care se cearta pe „cascaval” in Marea Britanie, unde au primit „azil”. „Acesti oameni au de recuperat creante uriase din primii ani ai afacerilor, de-aia se cearta”, spune Lebedev. „Conform calculelor mele, intre 2003-2011, poporul rus a fost deposedat de 500.000 de miliarde de dolari. In timpul demonstratiilor de Craciun, o mare parte a participantilor a cerut averea tarii inapoi.” E clar, „oligarhii rai” sunt atentionati ca, oriunde ar fi, nu vor scapa de „creditori”!

author avatar
Adina Mutar
561 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger