AcasăNewsMesajul foarte scurt postat de Trump dupa decesul lui Fidel Castro

Mesajul foarte scurt postat de Trump dupa decesul lui Fidel Castro

Pe contul de pe o retea de socializare a viitorului lider de la Washington a aparut un foarte scurt mesaj legat de decesul fostului presedinte cubanez.

Desi nu au fost putini cei care ar fi vrut sa afle care este reactia presedintelui ales al Statelor Unite, dupa anuntul mortii fostului lider de la Havana, despre care se stie ca a sfidat mai multi sefi de stat americani, pe parcursul zecilor de ani in care a detinut puterea inainte de a o preda fratelui sau, actualul conducator al Cubei, Donald Trump a postat, intr-adevar, un mesaj pe acest subiect, insa unul laconic.

„Fidel Castro a murit!”, suna tweet-ul (postarea) vizibil pe pagina oficiala a lui Donald Trump, presedintele ales al SUA. Ramane, asadar, la latitudinea fiecarui cititor sa interpreteze nota in care a fost scris acest mesaj al magnatului care va prelua oficial atributiile de presedinte american abia in ianuarie anul viitor.

Din directia Casei Albe, pana la momentul de fata nu a fost facuta publica o reactie pe acest subiect.

Va amintim faptul ca Raul Castro a anuntat, la televiziunea de stat, moartea fratelui sau, Fidel Castro. „El lider maximo” avea 90 de ani.

290 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger