AcasăNewsMesajul emotionant al Angelei Similea pentru Titus Munteanu: “Astept sa mai sune...

Mesajul emotionant al Angelei Similea pentru Titus Munteanu: “Astept sa mai sune telefonul”

Moartea lui Titus Munteanu i-a afectat nu doar pe elevii lui de la “Scoala Vedetelor”, ci si pe colaboratorii si colegii de la TVR. La fel de indurerati de trecerea in nefiinta a realizatorului TV sunt si alti artisti din Romania.

Moartea lui Titus Munteanu a afectat-o teribil pe Angela Similea, care a marturisit, intr-un mesaj postat pe contul ei de Facebook, faptul ca inca nu-i vine sa creada ce s-a intamplat. Cu toate ca si-a luat ramas bun, sambata de la el, cantareata spune ca inca asteapta sa ii sune telefonul.

“In zi senina de iarna, cand aerul se misca in ritmul colindelor si timpul pare a-i fi partas, cand bucuria invata sa creasca…, acum si nu altadata, nepregatita fiind, m-a zguduit tristetea Pamantului, care a mai pierdut o Lumina: steaua lui Titus Munteanu s-a spulberat in Univers! Desi ne-am luat ieri ADIO, intr-o atmosfera de blandete, noblete si lacrima inabusita, ii simt inca vibratia si … astept sa mai sune telefonul!

Ma rog lui Dumnezeu sa ii dea liniste si sa ii prinda aripi! Indraznesc sa va rog sa inaltam o ruga, intorcandu-i astfel Lumina pe care ne-a daruit-o atatea anotimpuri!”, acesta este mesajul emotionant al Angelei Similea, la numai o zi dupa ce Titus Munteanu, celebrul realizator tv, a fost ingropat la Cimitirul Bellu din Capitala.

author avatar
Alina Costache
754 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger