AcasăNewsMesajul Elenei Udrea, dupa decesul psihiatrului Florin Tudose

Mesajul Elenei Udrea, dupa decesul psihiatrului Florin Tudose

ULTIMA ORĂ: S-a aflat decizia instanței în cazul Elenei Udrea și a Ioanei Băsescu! (sursa foto: Facebook)

Liderul Partidului Miscarea Populara si totodata candidatul PMP in cursa pentru cea mai inalta functie in stat a transmis un mesaj de condoleante familiei cunoscutului medic psihiatru, Florin Tudose, care a decedat in cursul acestei zile.

Udrea isi exprima regretul fata de vestea care a cazut ca un trasnet asupra cunoscutilor si a colaboratorilor medicului Tudose, seful sectiei de Psihiatrie de la Spitalul Universitar din Bucuresti. „Am aflat cu tristete de moartea fulgeratoare a medicului Florin Tudose. A fost un om extraordinar, de o vasta cultura si, pentru mine, a fost o onoare sa-l cunosc. Sincere condoleante familiei indurerate. Dumnezeu sa-l odihneasca!”, suna mesajul postat in urma cu scurt timp pe contul oficial de Facebook al fostului ministru al Turismului.

Citeste si: Cunoscutul medic psihiatru FLORIN TUDOSE a MURIT!

Despre Udrea, Tudose spunea, in urma cu doar cateva zile, la Realitatea TV, ca „se orienteza spre partea câstigatoare, are o energie foarte mare si importanta, dar cred ca uneori isi impune parerile fara sa se mai consulte cu ceilalti. In mod surprinzator, femeile o sa o voteze. Este o femeie care a reusit, si-a mentinut independenta. Inca nu are profil de presedinte”.

Reputatul medic psihiatru a murit, duminica, dupa ce i s-a facut rau, in plina strada, in localitatea ialomiteana Cosereni. Se pare ca Florin Tudose ar fi suferit un stopcardiac. Din cate, desi personalul de la ambulanta a facut eforturi sa il resusciteze, cunoscutul psihiatru nu a mai putut fi readus la viata. Avea 62 de ani.

Sursa foto: Facebook/Elena Udrea

344 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger